In de agenda: Outdoor Food Festival Zwolle

Zes hippe foodtrucks en tien kramen vol streekproducten boden vanaf zondag 1 mei hapjesliefhebbers genoeg keuzes tijdens het allereerste Outdoor Food Festival van Zwolle! Ben jij ook benieuwd naar de verschillende proeverijen? Lees dan snel verder over dit heerlijke festival en lees welke data jij vrij moet houden in je agenda om er deze keer wel bij te zijn! 

thumb

Heerlijk eten, leuk entertainment en vooral een relaxte sfeer is wat je vindt bij het Outdoor Food Festival Zwolle. Per 1 mei vanaf 12.00 uur kun je genieten van de heerlijke lekkernijen en drankjes die het Outdoor Food Festival biedt, in het hart van winkelgebied ‘Het Eiland’ te Zwolle.

Op het Outdoor Food Festival tref je zes hippe foodtrucks en tien kramen met streekproducten aan. Hier kun je verschillende soorten gerechten proeven terwijl een DJ en diverse muzikale bandjes voor de muziek zorgen op het podium.

Het is de bedoeling dat het festival een blijvertje wordt en daarom zijn er voor dit seizoen maar liefst zes(!) festivals gepland. Tijdens de eerste editie van het Outdoor Food Festival is het Koopzondag. Evenals op 5 juni en 4 september.

Jouw ‘lazy Sunday’ wordt vanaf nu beter dan ooit!

beetroot-1236007_1920

Good to know
Het Outdoor Food Festival staat maar liefst zes keer gepland voor aankomend seizoen! Zondag 1 mei, zaterdag 14 mei, zondag 5 juni, zaterdag 25 juni, zondag 4 september en zaterdag 17 september. Let op: op 5 juni en 4 september is het ook koopzondag, dus gegarandeerd genoeg mensen om gezellig mee te kletsen gedurende het festival!

Zien wij jou bij het Outdoor Food Festival?

Bron beeld: Pixabay

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved