10x Musthave boyfriend jeans

Trends worden voornamelijk aan de hand van de catwalk bepaald. Wij zagen verleden jaar al veel vrouwen rondlopen in de boyfriend jeans, maar nu lijkt het alsof de trend zich wederom herhaalt. Leuk voor de mannen, maar het blijft natuurlijk ook een must-have item die elke vrouw in haar garderobe hoort te hebben. Wij hebben maar liefst 10 musthave boyfriend jeans op een rijtje gezet. Shop snel jouw favoriet!

Eigenlijk zijn boyfriend jeans nooit weggeweest, maar deze zomer zullen wij ze steeds vaker tegenkomen: op straat, in modetijdschriften, maar vooral op de catwalk. De term ‘boyfriend’ jeans is ontstaan doordat vrouwen steeds vaker de spijkerbroek van hun vriend gingen dragen voor een nonchalante look en sindsdien is iedereen bekend met deze trend. Zo is ook onze Vivian vaak te zien in de jeans van le boyfriend. “Het zit gewoon zo comfortabel.”

De bedoeling van een boyfriend jeans is dat het er ‘gedragen’ uit moet zien en het is helemaal af als er ook nog eens een paar grote scheuren in de broek zitten. Je kunt de boyfriend jeans op allerlei manieren combineren en er vrouwelijk of stoer uitzien. Voor een vrouwelijke look kun je een paar zwarte pumps dragen en als je liever voor iets stoers gaat, is het leuk om de boyfriend jeans te combineren met een paar kekke sneakers. Op de boyfriend jeans raak je nooit uitgekeken aangezien het eindeloos te combineren is. Pumps, ballerina’s, sneakers… Haltertops, truien of een crop top. Je kunt het zo leuk en spannend maken als je zelf wilt. En geloof ons de boys vinden het, maar al te sexy als jij je in zijn jeans hijst.

Shop ze!

ASOS1
ASOS €35,21

Zalando1
Zalando €34,95

modemusthaves2
Modemusthaves €37,95

modemusthaves1
Modemusthaves €37,95

mango1
Mango €14,99 (Uitverkoop)

Boohoo1
Boohoo.com €30

Bijenkorf3
De Bijenkorf €57

Bijenkorf2
De Bijenkorf €69 (Uitverkoop)

Bijenkorf1
De Bijenkorf €57

ASOS2
ASOS €34,51 (Uitverkoop)

Welke boyfriend jeans is voor jou een echte musthave?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved