10x Razend knappe rugzakken

Rugzakken zijn vanaf nu niet meer enkel voor studenten. Zowel op straat als op de catwalk is een rugzak niet meer weg te denken. En terecht! Het is ongelooflijk handig aangezien je er van alles in kwijt kunt. Rugzakken kunnen dit seizoen niet opvallend genoeg zijn en daarom hebben wij van The Daily Dutchy speciaal voor jou de tien razend knappe rugzakken op een rij gezet. Lees gauw verder en shop jouw favoriet!

Herinner jij je nog dat het als scholier ongelooflijk hip was om je rugzak zo laag mogelijk op je rug te dragen? Of dat het als studente veel handiger was om een schoudertas te dragen? In die tijd waren rugzakken niet meer zo hip en zag je ze amper voorbijkomen, behalve de bekende Eastpack. Goed, nu is dat allemaal verleden tijd en zien we dagelijks mensen met rugzakken van diverse merken. Maar waarom is een rugzak zo fijn?

In een rugzak kun je van alles kwijt, van je laptop tot aan je lunch voor in de pauze. En het voordeel is dat, in vergelijking met een schoudertas, het gewicht min of meer wordt verdeeld. Een schoudertas belast namelijk enkel een kant van je arm, namelijk je rechter of linkerschouder. Door het dragen van een rugzak wordt het gewicht als het ware verdeeld en dit kan zeer prettig zijn. Bovendien heb je op die manier je armen vrij om eventueel andere dingen vast te houden. Rugzakken heb je tegenwoordig van verschillende soorten stof, in allerlei kleuren en met allerlei leuke applicaties. Wij zijn in ieder geval om en jullie na het lezen van dit artikel ook!

Shop ze!

asos1
ASOS €26,67

asos2
ASOS €59,33

boohoo1
Boohoo.com €21

boohoo2
Boohoo.com €30

zalando3
Zalando €34,95

zalando2
Zalando €34,95

zalando1
Zalando €49,95

mango3
Mango €59,99

mango2
Mango €35,99

mango1
Mango €35,99

Wat vind jij? Is de rugzak een go of no-go?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved