Hotspot | Lekkernijen eten bij DutchHomemade

Macarons zijn héérlijk! En een ijsje en bonbonnetje op zijn tijd gaan er zeker ook met weinig moeite in… The Daily Dutchy liep DutchHomemade tegen het lijf en was meteen verkocht door de etalage met honderden kleurrijke macarons. Vandaag vertellen wij je waarom jij als #snoepkont zeker een keer moet binnenwandelen bij deze hotspot! Lees snel verder en ontdek al het lekkers…2

De macarons zijn inmiddels een begrip in Amstedam!

The Daily Dutchy houdt van jonge Nederlandse bedrijven en zo past DutchHomemade goed tussen het rijtje. Het bedrijf en concept is opgezet door Frisco Zeegelaar en Shirley Brussee. Sinds 2001 zijn zij al actief in de verkoop van ‘homemade’ ijs, koffie en chocolade, maar sinds december 2011 werd de eerste DutchHomemade winkel aan de Vijzelstraat 69 te Amsterdam geopend. Naast Origine Chocolade, huisgemaakt ijs en koffie verkoopt DutchHomemade ook macarons.

Naast de liefde en passie die in de producten gestopt wordt, heeft DutchHomemade ook liefde voor de wereld. De cacaobonen worden namelijk zoveel mogelijk in ‘fairtrade’ en ‘rainforest protection’ gebieden geteeld.

Inmiddels zijn de bekende macarons door heel de stad te koop, bij verschillende winkeltjes en koffiezaakjes. Wij begrijpen wel waarom!

8

De rood-wit-blauw macaron moet je proberen!

The Daily Dutchy kan je zeker aanraden jezelf te trakteren op een kleine lekkernij. Onze favoriet blijft natuurlijk de rood-wit-blauw macaron met de naam: Dutch Cookie, maar voor de luxe poesjes onder ons ligt er ook een Champagne macaron in het assortiment :-).  “Our passion, your pleasure”, aldus DutchHomemade.

Ga jij voor de macaron, een lekker ijsje of een bonbonnetje? 

Bron: DutchHomemade
Bron beeld: Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 Vivian Secrève Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.