In de Agenda | Goaldigger sessions W Amsterdam by The Goaldiggers Club

Powervrouwen opgelet! Ben jij die ambitieuze vrouw, die wel wat handige tips & tricks kan gebruiken voor het starten van haar eigen onderneming of voor het bereiken van haar goals in het leven? Dan is de Goaldigger sessions in het W hotel de plek waar jij moet zijn! Samen met veel gemotiveerde andere vrouwen krijg jij op dit event namelijk live masterclasses, maar er is meer… Benieuwd? Lees dan snel verder en houd 7 mei vrij in je agenda! 

Elke succesvolle vrouw heeft een achterban aan succesvolle vrouwen nodig om haar te supporten. Zo gelooft “The Goaldiggers Club” dat het goed is om jezelf te omringen met like-minded vrouwen en dat dit het geheim is tot succes. Iets waar The Daily Dutchy ook zeker in gelooft. Samen sta je sterker!

Om die reden organiseert The Goaldiggers Club om 7 mei in het W Hotel Amsterdam de Goaldigger sessions. De plek waar jij andere goaldiggers leert kennen en leert aan de hand van masterclasses hoe je een succesvolle carrière opbouwt. Hoe jij je goals wel bereikt, omgaat met verschillende uitdagingen, de perfecte work-life balans creeërt en hoe jij jezelf bijvoorbeeld moet presenteren. Deze insider tips krijg je allemaal te horen op dit event. Onder andere spreken founder & owner van The Goaldiggers Club Eve Tomaszewski en Milou Turpijn, hoofdredacteur van magazine Women’s Health. 

Nice to know

Tussen de presentaties en talks wordt er een healthy lunch gereserveerd en tevens wordt het even afgesloten met een fijne netwerkborrel “Women On Top” in de rooftopbar van het W Hotel. Vergeet je visitekaartjes dus niet mee te nemen en support elkaar! Oeh en ook krijg je een te gekke Goaldigger goodiebag mee naar huis…

Good to know

The Goaldigger Sessions vindt plaats op 7 mei in het welbekende W Hotel te Amsterdam. Vanaf half 11 ben je van harte welkom om deel te nemen aan het event en de dag te beginnen met koffie. Vanaf 15.30 start de netwerkborrel. Een dag waar jij dus ontzettend veel kan leren. Het enige wat jij moet doen om hier deel van uit te maken en je goals te bereiken is je ticket hier scoren!

Zien wij jou bij The Goaldigger Sessions?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.