In de Agenda | Tia month – Tia Espresso Martini’s drinken in Amsterdam

Wij zijn gek op koffie en het zal je dan ook niet verbazen dat onze favoriete cocktail een Espresso Martini is. De hele maand april staat dit jaar in het teken van Tia Month, waar Tia Maria bartenders en barista’s samenbrengt om de liefde en passie voor coffee cocktails te delen. Lucky you! Want in deze maand kun jij bij verschillende barren door heel Nederland een lekkere coffee cocktail proeven voor een leuk prijsje. Benieuwd hoe, wat en waar? Lees dan snel verder! 

Tia Maria – Bounthy Chocolate Espresso Martini – Blue Spoon

De legendarische coffee cocktail

Veertig jaar geleden werd Tia Maria gebruikt in het allereerste recept voor Espresso
Martini. Zo staat de coffee cocktail van Tia Maria wereldwijd al jaren in de top 10 van best verkochte coffee cocktails en dit jaar op The Amsterdam Coffee Festival 2019 was de Tia Oriental Espresso Martini zelfs de best verkochte cocktail. Een goede reden dus om deze cocktail zelf soldaat te maken!

Hier drink je in Amsterdam De Tia Espresso Martini

Ga je voor de klassieke Espresso Martini met Tia Maria? Of laat jij je verrassen door de bartenders? Wij streken neer bij Blue Spoon en genoten van twee Tia Espresso Martini’s. Eentje gemaakt met oranje vodka, Tia Maria uiteraard, espresso en sinaasappelschil. De andere was zijn eigen recept, geïnspireerd op Bounthy chocolade met kokos, kokosrum, Tia Maria, espresso en chocolade likeur. Twee echte aanraders als je het ons vraagt!

Tia Maria – Orange Vodka Espresso Martini – Blue Spoon

Blue Spoon

Prinsengracht 587
1016 HT Amsterdam

Hotel 27

Dam 27
1012 JS Amsterdam

Umami

Overtoom 31HS
1054 HB Amsterdam

Teds Amsterdam

Bosboom Toussaintstraat 60
1054 AV Amsterdam

Nice to know

Zit jouw Bar er niet bij? Hier vind je een overzicht van alle deelnemende barren in Amsterdam. Check de kaart om te kijken waar je de hele maand april terecht kunt voor een Tia Coffee Cocktail. Woon je niet in Amsterdam? Check dan ook snel de lijst met alle deelnemende barren in Nederland!

Waar drink jij deze maand jouw Tia Espresso Martini? 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved