In de agenda | Museum Quarter Festival

Food, muziek en ondertussen cultuur snuiven… Klinkt bijna te mooi om waar te zijn, is het niet? Toch biedt Amsterdam je dit allemaal aan met haar Museum Quarter Festival. Een festival die het gebied rond het Museumplein, van Baerlestraat en de P.C. Hooftstraat laat zien in stijl. Gezelligheid verzekerd, want het Museumplein is een must see voor Amsterdammers en toeristen. Wij staan te popelen om dit festival bij te wonen en hopen jou hierbij te zien. Benieuwd wat je allemaal kunt doen gedurende het Museum Quarter Festival? Lees dan gauw verder!

Rond de museumvijver op het museumplein vindt je het festival, bestaande uit een drietal glazen huisjes en een hoofdpaviljoen. Voor alle nodige informatie over het Museum Quarter Festival kun je terecht in het hoofdpaviljoen.

Cultuur snuiven & lekker eten  

Speciaal voor al haar bezoekers heeft het Museum Quarter Festival een zogeheten cultuur en food programma samengesteld. Hierin kun je vinden wat er allemaal te doen is op het festival. Op het terrein vindt je diverse acties en kleine evenementen waar je kunst kunt bezichtigen of diverse workshops kunt volgen. Vlak hiernaast vind je foodstands waar je diverse soorten eten kunt krijgen. Dit allemaal terwijl je je heupen ritmisch kunt laten meebewegen op de maat van de muziek. Hoe fijn is dat?!

Museum Quarter gebied

Heb je zin om dingen te ondernemen gedurende het Museum Quarter Festival? Er worden diverse evenementen aangeboden op het terrein, te herkennen aan het Museum Quarter Festivalvlag. Het programma met alle nodige informaties en de deelnemers die zich hebben aangemeld voor het desbetreffende evenement kun je afhalen in het hoofdpaviljoen.

Nice to know

Het festival is he-le-maal gratis! Ja, dat hoor je goed. Geen excuus om het festival niet te bezoeken lijkt ons. Wil je meedoen aan een speciaal VIP-programma? Je kunt jouw VIP-ticket bemachtigen voor slechts tien euro. Als VIP krijg je toegang tot bijzondere specials en krijg je als extraatje een goodiebag van het Museum Quarter Festival. Hierin vindt je onder andere luxe gifts en cadeaubonnen. En alsof dat al niet genoeg is kun je als VIP gebruik maken van een exclusieve taxiservice verzorgd door Louwman Exclusive.

Good to know

Op zaterdag 16 september kun je naar het Museum Quarter Festival te Amsterdam. Dit festival is gratis voor al haar bezoekers, mits je geen VIP-ticket aanschaft. Een VIP-ticket kun je aanschaffen voor een bedrag van slechts €10,- waarmee je toegang krijgt tot bijzondere specials en krijg je een goodiebag. Je kunt het festival bezoeken aan het Museumplein te Amsterdam.

Zien wij jou ook bij het Museum Quarter Festival?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy XVivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.