In de agenda | Pizza & Pasta Festival 2017

Of je nou Italiaanse roots hebt of niet, wij kunnen jullie met het goede nieuws verblijden dat het allereerste Pizza & Pasta Festival volgende maand zal plaatsvinden. En wel in onze geliefde hoofdstad Amsterdam! Wij raakten uiteraard reuze enthousiast toen wij hoorden over dit te gekke festival, dus het is niet zo vreemd dat The Daily Dutchy dit leuke event deelt met jullie. Ben jij benieuwd naar het Pizza & Pasta Festival? Lees dan gauw verder en wie weet tot dan!    

Wie houdt er nou niet van pizza en pasta? Of je nou enkel pizza lust of alleen pasta, dit festival is zeker een bezoekje waard. Op het festivalterrein zal je diverse kraampjes aantreffen waar je diverse soorten pizza en pasta kunt kopen voor een schappelijke prijs. Daarnaast kun je letterlijk en figuurlijk de Italiaanse sfeer proeven door het nuttigen van diverse Italiaanse wijnsoorten. Hoe leuk is dat!

Italiaanse sfeer

Bij het Pizza & Pasta Festival kun je de Italiaanse sfeer proeven, letterlijk! Het Pizza & Pasta festival is niet alleen voorzien van diverse kraampjes waar je pizza en pasta kunt kopen, maar er is ook een speciale wijn en prosecco bar. En zelfs een Limoencello bar voor de echte drankliefhebbers onder ons. Limoencello is een Italiaans likeurtje en zeker het proberen waard als je van iets sterkers houdt. Mocht je niet zo dol zijn op wijn en geen behoefte hebben aan Limoencello, dan kun je ook op het festival terecht voor bier.

Pizza & Pasta

Er is genoeg pizza en pasta voor iedereen! Al het eten wat verkrijgbaar is op het festival is gezond en veganistisch. Dus voor onze healthy foodlovers een uitstekende plek om te vertoeven voor een dag! De diversiteit in pizza’s is gelijk aan de diversiteit in pasta’s, denk bijvoorbeeld aan diverse soorten macaroni, penne, farfalle, rigatoni, orechchiette, conchiglie, fettuccine en nog veel meer. Al deze Italiaanse gerechten worden vers gemaakt waar je bij staat.

Nice to know

Een Italiaanse cocktailbar? Ja, dat hoor je goed! Zojuist benoemden we al dat je diverse soorten wijn, Limoncello en bier kunt drinken. Maar om alle kruiden van de overheerlijke pizza’s en pasta’s weg te spoelen kun je ook gerust een cocktail drinken aan de Italiaanse Cocktail Bar.

Good to know

Het Pizza & Pasta Festival vindt plaats op zaterdag 24 juni van 12.00 tot 21.00 uur. De exacte locatie wordt nog bekendgemaakt!

Kom jij ook de Italiaanse sfeer proeven bij het Pizza & Pasta Festival?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved