Nespresso Serveert | Nespresso Bespoke

Met de quote “On Fridays I prefer my espresso in a Martini” is de Daily Dutchy het helemaal mee eens. Een Espresso Martini staat bij ons dan ook hoog in de lijst van favoriete dranken om een goede avond in te luiden. Hoewel dit drankje een klassieker is heeft Nespresso hier een geheel nieuwe draai aan gegeven. Op uitnodiging van Nespresso Bespoke mochten wij diverse koffiedranken proeven in Sorel’s Bar. Benieuwd naar onze favoriet? Lees dan snel verder!

Met Bespoke heeft Nespresso op basis van verschillende koffieblends een menu  samengesteld bestaande uit het Besproke Coffee menu, Bespoke Serves en de Bespoke Cocktails.Op het Bespoke Coffee menu kan je verschillende koffie’s vinden zoals een Lungo Origin Guatemala, Espresso Forte of een Ristretto Intenso. Lekker om de dag mee te beginnen en even rustig wakker te worden.

Bespoke Serves serveert bijzondere alcoholvrije dranken op koffie basis. Bespoke erves is meer dan koffie maar een hele ervaring op zichzelf! Zo vind je op dit menu de “Cotton Candy Coffee”, de “Up in Smoke” en de “Gravity”. Wij mochten genieten van de “The Daily Rose” – een roze macchiato met rozensiroop- en de “Rock the Oat”- een decaf latte met havermelk en diverse specerijen zoals kurkuma, kaneel en gember. Dit smaakte naar meer!

Na deze twee bijzondere drankjes keken wij uit naar de Bespoke Cocktails, want “Hey, it was Friyay” Sorel’s serveerde ons de “Dark ‘n Roasted”, een pittige cocktail met als ingrediënten espresso, gemberbier en rum. Ook de  “Salty Caramel” -het broertje van de espresso martini- viel ons erg goed in de smaak.

Wat betreft koffie keuzes maakt Nespresso Bespoke het ons knap lastig! Voor ieder is wat wils, van koffie, cappuccino, virgin cocktails en de cocktail specials. Sorel’s Bar ligt lekker centraal gelegen in Amsterdam, als je het ons vraagt een goede locatie om je een after dinner coffee cocktail te drinken.

Nice to know

Mocht Sorel’s Midtown Bar & Lounge niet op de route liggen, wees niet getreurd! Nespresso Bespoke wordt onder andere ook geserveerd bij Restaurant Envy en Grand Café Krasnapolsky te Amsterdam.

Good to know

Sorel’s Midtown Bar & Lounge vind je in het Mariott Hotel op de Stadhouderskade 12 te Amsterdam. De hele dag is de bar beschikbaar voor de heerlijke koffiespecialiteiten van Nespresso Bespoke.
Restaurant Envy is te vinden op de Prinsengracht nummer 381 te Amsterdam. Grand Café Krasnapolsky is gelegen op de Dam.

Uiteraard serveren al deze horecagelegenheden diverse gerechten passend bij je heerlijke kopje koffie of je cocktail.

Koffie Cocktail tocht door Amsterdam anyone?

Dit artikel is geschreven door Louise Secrève.

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved