The Daily Dutchy doet mee met LINDA.lijnt!

Ja, ja… De zomer is in zicht, maar je figuurtje heeft dat altijd iets later door dan je koppie. Een paar kilootjes minder kan geen kwaad voor je summerproof body. Net als 4 jaar geleden gaat LINDA zes weken lijnen en wij doen graag met haar mee. Zes weken lang deelt LINDA.lijnt haar ervaringen, tips en favoriete gerechten via een vlog op LINDA.tv. Ook een paar kilootjes minder? Lees dan snel verder! 

LINDAlijnt-lindanieuws-zonderdatum

Gister, 20 maart was het zo ver. Samen met Linda en veel andere Nederlanders ga jij de strijd aan in 6 weken om een paar kilootjes minder te wegen voor de zomer.

Iedereen kent het gevoel wel… De angst om weer in je korte broeken te paraderen en de angst om weer in je bikini op het strand te liggen. Als je deze angst niet met ons deelt, dan ben je al goed op weg en zit je lekker in je vel! Herken jij je wel in deze angst net als The Daily Dutchy? Dan vragen wij je graag even verder te lezen.

Zes weken zijn niet heel lang, maar we vragen je dan ook zeker niet om 10 kilo af te vallen. Denk aan 3 tot 5 kilo. Wat goed bij jouw lichaam past en waar jij je lekker bij voelt. Je hoeft niet bang te zijn dat je geen motivatie hebt, want LINDA.lijnt helpt je elke dag gemotiveerd te blijven. Het enige wat je moet doen is je even aanmelden via de LINDA.lijnt facebookpagina.

Tevens zullen wij hier en daar motiverende artikelen delen en kun je terecht bij onze healthy recepten voor food inspiratie!

Doe jij ook mee met LINDA.lijnt? 

Bron: LINDA.lijnt
Bron beeld: LINDA.lijnt

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved