Trending | Luipaardprint

Laat het beest in je los met deze nieuwe trend! Voor ons is luipaardprint eigenlijk niet weg te denken uit het modebeeld. De luipaardprint wordt ook echt als een trend aangemerkt. Dit kekke printje mag zowel in jouw kleding als in accessoires terugkomen. Van jurkjes met luipaardprint tot schoenen. We love it! The Daily Dutchy heeft daarom speciaal voor jullie een lijst samengesteld met tien kekke luipaardprint items!

We zien steeds meer kledingstukken voorbij komen met luipaardprint. Het nadeel is wel dat het dragen van kledingstukken met luipaardprint al gauw ordinair kan ogen. Maar als je deze trend met de juiste items combineert kan het heel erg mooi staan.

De luipaardprint blijft het goed doen en mag deze lente ook absoluut niet in jouw garderobe ontbreken. De klassieke luipaardprint kun je deze lente nog steeds kopen, maar het mag best wel wat gewaagder. Het mag zo gek mogelijk! Voor vrouwen is de luipaardprint moeilijk uit het modebeeld weg te denken. Tegenwoordig is het ook toegestaan om als man gezien te worden met dit kekke printje. Je moet er wel lef voor hebben, maar het staat erg stoer! Onthoud dat je kledingstukken met een (drukke) print het beste kunt combineren met iets rustigs. Een trui met luipaardprint staat stoer boven een zwarte skinny jeans met witte sneakers, maar een rokje met luipaardprint oogt weer erg vrouwelijk en elegant.

Shop ze!

ASOS1
ASOS €22,53

ASOS2
ASOS €59,15

ASOS3ASOS €67,60

Costes1 Costes2
Costes €22,95

mango1
Mango €35,99

mango2
Mango €39,99

mango3
Mango €12,99

Wat vind jij van de luipaardprint hot or not?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved