6 Redenen waarom jij de Oral B- GENIUS elektrische tandenborstel wilt!

Ik (Vivian) krijg eigenlijk altijd wel te horen bij de tandarts dat ik bij het poetsen wat tanden minder goed poets dan de andere… Ik sla ze gek genoeg gewoon over en het frustreert me keer op keer weer als ik hier op gewezen wordt. Gelukkig is dit probleem verleden tijd met de nieuwe Oral-B GENIUS. Het perfect cadeau voor jezelf of om tijdens de feestdagen cadeau te geven. Lees snel verder waarom jij voortaan met de Oral-B GENIUS elektrische tandenborstel moet poetsen! 

Van alle elektrische tandenborstels is de Oral-B GENIUS wel een hele slimme. Dit onder het mom van, ik zie ik zie wat jij niet ziet… De tandenborstel ziet namelijk wat jij niet ziet en poetst volgens tandartsadvies. Verbind de tandenborstel met de Oral-B applicatie en een kind kan de was doen!

De eigenschappen van de Oral-B GENIUS elektrische tandenborstel

#1 Positiedetectie technologie

De tandenborstel voelt en herkent gedeeltes van de mond via sensoren in combinatie met je telefoon. Iets wat ik erg fijn vind, omdat ik nu zeker weet dat ik geen tanden vergeet te poetsen en ook leer om beter aandacht te besteden aan bepaalde gedeeltes in de mond. De Oral-B Applicatie 7.0 volgt de positiedetectie technologie. Dankzij deze technologie weet ik nu precies hoe ik elke zone in mijn mond moet poetsen en hoe ik de borstel moet positioneren. Winning!

#2 Oscillerende, roterende en pulserende technologie

De Oral-B gepatenteerde technologie maakt tand voor tand schoon en dankzij de ronde borstelkop bereikt het plekken die normaal lastig te bereiken zijn. Een superieure vorm van poetsen vergeleken met het poetsen met een handtandenborstel. Ik poetste zelf altijd met een handtandenborstel en merk meteen een groot verschil na het poetsen. Mijn tanden voelen nog gladder en schoner. Ook merk ik na een tijd de tandenborstel gebruikt te hebben ook echt een soort van kleurverschil. Het lijkt alsof mijn tanden witter zijn.

#3 Drievoudige poetsdruksensor technologie

Te veel druk tijdens het poetsen is één van de oorzaken van beschadigd tandvlees. Sommige gebruikers oefenen twee keer de hoeveelheid druk uit dan nodig tijdens het poetsen, wat schadelijk kan zijn voor het tandvlees. Ook ik ben iemand die altijd veel te hard poetste… Dankzij deze technologie poets ik nooit meer te hard. Zodra je te hard poetst geeft de tandenborstel namelijk met een rood lampje aan dat je te hard poetst en kun je jezelf meteen corrigeren!

#4 Professionele timer

Zelfs wanneer je niet verbonden bent met de applicatie zorgt Oral-B’s professionele timer ervoor dat elke zone 30 seconden gepoetst wordt, om uiteindelijk de geadviseerde 2 minuten van de tandarts te halen. Ideaal, want je weet zo perfect of je lang genoeg elke zone poetst en de tijd vliegt voorbij. Ik merk dat ik hierdoor ook beter mijn aandacht bij het poetsen houd.

#5 Mondverzorgingsroutines.

Dit zijn vooringestelde routines die je kunt volgen om je mondverzorgingsdoel te behalen. Je hebt keuze uit de volgende doelen: 1. Frisse adem, 2.anti-tandplak, 3.wittere tanden en 4.gezond tandvlees. Mijn doel om gezonder tandvlees en lees: niet meer bloedend tandvlees te hebben, is dankzij het poetsen met de Oral-B Genius behaald!

# 6 De Funzone

In de Oral-B app is een ‘Snapchatfuntie’ ingebouwd, genaamd de Funzone. Heel grappig en hoe meer je poetst hoe meer filter je krijgt. Zo maak je poetsen ook nog leuk. Voor jong en oud!

Dit moet je weten over de opzetborstel

De Sensi Ultrathin verwijdert tot 100% meer plak en vermindert tandvleesontsteking met 100% in vergelijking met een handtandenborstel. De unieke combinatie van afgeronde en Ultrathinborstelharen maken de Sensi Ultrathin ideaal voor iedereen met een gevoelige mond en iedereen die gewoon op zoek is naar een goede, maar zachte reiniging.

Good to know

De tandenborstel is verkrijgbaar voor €177,99 (adviesprijs). Voor meer informatie check: Oral-B en schaf jouw eigen GENIUS aan!

Poets jij al met een elektrische tandenborstel?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

*Dit is een gesponsord artikel
© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.