Chiapas Taco Cartel heeft nu ook vegan Taco’s!

We love Mexican Food en zijn dan ook groot fan van hotspot Chiapas Taco Cartel. De plek waar je samen met je vrienden kunt genieten van heerlijke taco’s en burrito’s onder het genot van een Mexicaans biertje en een overload aan guacamole. Deze zomer serveert Chiapas voor het eerst de vegan taco’s en mijn god wat zijn deze lekker! Zelfs als je geen vegan bent, gaat je hartje sneller kloppen van deze lekkernij. Benieuwd? Lees dan snel verder!

The Daily Dutchy’s Vivian ging samen met haar vriend op de proef. Beide geen vegan, maar zeker niet vies om hier voor open te staan. Vegan houdt in dat je geen dierlijke producten eet. En hier heeft Chiapas Taco Cartel goed rekening mee gehouden.

Zo hebben ze nu ook twee varianten op de kaart staan die helemaal vegan zijn. Een Summer Shroom Taco en een Crunchy Meggplant Taco. Yum! Liefhebbers van explosieve smaken kunnen hun hart ophalen bij de Summer Shroom Taco. Ook wij waren over deze taco erg te spreken. Een erg fijne smaakcombinatie met lekker veel pit. Zo zit er in deze taco oesterzwam, romeinsla, appelguacamole, spicy bonendip en een mix van verse kruiden, ananas en pickled onion. Voor een intense bite is de Crunchy Meggplant Taco met gefrituurde aubergine in een jasje van panko, romeinsla, mais, komkommer op zuur en vegan mayo een uitstekende keus. Hiervan vonden wij de knapperige structuur errug lekker. Uiteraard zijn de taco’s bereid met verse en zelfgemaakte ingrediënten.

Good to know

Chiapas Taco Cartel vind je op de Van Woustraat 29 en serveert en bezorgt Mexicaans streetfood met verse, veelal zelfgemaakte ingrediënten en explosieve smaken. De menukaart met burrito’s en taco’s is overzichtelijk en goed behapbaar. De focus ligt op goed eten, op eenvoudige wijze en tegen een betaalbare prijs. Tevens wordt er in augustus 2017 een Chiapas Taco Cartel geopend in het mooie Den Haag. Chiapas Taco Cartel is van donderdag t/m zaterdag geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur. Zondag en maandag zijn ze geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur.

Met welke veganfoodlover ga jij hier eten?

Bron: Chiapas Taco Cartel
Bron beeld: Chiapas Taco Cartel 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.