Kerstavond ‘vieren’ daklozen bij hotspot Chiapas Taco Cartel

Kerst is een feest voor iedereen en niemand mag kerst alleen ‘vieren’. Ondanks dat er veel gaande is in de wereld en er helaas nog steeds genoeg armoede is, is er ook nog armoede in Nederland. Het Mexicaanse streetfood restaurant opent om die reden de deuren voor daklozen op kerstavond. Onder het motto: Chiapas is er voor iedereen. Een select gezelschap daklozen is van harte welkom om kerst te vieren in Mexicaanse sferen onder het genot van burrito’s en taco’s. Een mooi initiatief als je het ons vraagt. Lees snel verder hoe jij je steentje kunt bijdragen aan dit mooie initiatief!

img-8292

Chiapas Taco Cartel opende dit najaar haar deuren in Amsterdam en serveert en bezorgt Mexicaanse streetfood met verse ingrediënten. Een waar burrito en taco paradijs dus, met explosieve smaken en toegankelijke prijzen per gerecht.

img-1241Hotspot “Chiapas is er voor iedereen”. En om te zorgen dat er een representatieve gastenlijst wordt opgesteld, roept het restaurant de hulp in van Amsterdammers via Facebook met de vraag: Welke dakloze draag jij aan voor het kerstavonddiner? Ken jij een dakloze heer of vrouw, die zo’n etentje op kerstavond wel kan waarderen? Geef dan ook snel je reactie via de Facebookpagina van Chiapas.

img-1115

Good to know
Chiapas Taco Cartel vind je aan de Van Woustraat 29H te Amsterdam. Van donderdag t/m zaterdag zijn ze geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur en zondag en maandag van 11.00 uur tot 21.00 uur.  

Wat vind jij van het initiatief van Chiapas Taco Cartel?

Bron beeld: Chiapas Taco Cartel

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved
Kerstwinkel 2016

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.