In de Agenda| Ladies night in 5&33 in Amsterdam

Amsterdam kent natuurlijk genoeg leuke hotspots waar je gezellig wat kunt drinken. Maar waar ga je na je werk heen met je collega’s of vriendinnen? Veel Amsterdammers kunnen beamen dat daar nog geen geschikte plek voor is. Gelukkig zijn onze gedachten gehoord en mocht The Daily Dutchy naar de allereerste Ladies Night in 5&33 in Amsterdam. Een avond vol gezelligheid die je zeker niet mag missen!

Vanaf 13 maart is er elke woensdag avond een reden om je favoriete cocktail dress en een paar mooie hakken uit de kast te halen. Woensdag avond wordt namelijk Ladies Night en bij 5&33 doen ze er alles aan om dit een groot succes te maken! Denk aan een plafond vol ballonnen, fijne beats van een DJ en natuurlijk genoeg drankjes om de avond mee rond te komen. Who said the weekend start at Friday? 

Ladies Night 5&33 The Daily Dutchy

Woensdag avond wordt Ladies Night!

5&33 is een restaurant vlakbij het station van Amsterdam Centraal en staat bekend om haar luxe uitstraling. Naast dat je er gezellig (en lekker!) kunt eten, is het ook mogelijk om bij de bar een lekker drankje te nuttigen. En handig want: Ladies drinken het eerste drankje gratis!

Ga los op de dansvloer of klets er lekker op los met je vriendinnen in één van de vele lounge banken en stoelen. En zie je er die avond helemaal on fleek uit? Maak dan een leuk GIFs in de GIF booth en deel het op je social media! Niets is immers leuker dan GIFs rondsturen, vooral niet die van jezelf met een lekkere cocktail. 😉

Ladies Night 5&33 The Daily Dutchy 1

En ook aan eten is gedacht! 5&33 staat natuurlijk bekend om haar lekkere eten en mocht dit dus ook zeker niet ontbreken op de menukaart. Met een speciale menukaart vol lekkere cocktails en bites waaronder oesters en finger food kom jij de avond wel rond.

Nice to know

De Ladies Night zal elke woensdag avond gehouden worden bij 5&33 wat een paar meter verwijderd is van Amsterdam Centraal, op Prins Hendrikkade 33. De Ladies Night is van 17:00 uur tot 21:00 uur (met uitloop!).

Wie neem jij mee naar deze Ladies Night?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!