Hotspot | Ms. Crumbs Amsterdam

Please Add Photos
to your Gallery

Loop jij net als The Daily Dutchy wel eens stiekem een rondje op de Wallen? Uiteraard om de mooie grachten en steegjes daar te bekijken? Dan hebben wij goed nieuws! Als ‘toerist’ in eigen stad konden wij namelijk niet om ‘healthy’ and not so healthy’ hotspot Ms. Crumbs heen. De plek waar je kunt genieten van een goede kop koffie, een verse juice en verschillende andere lekkernijen. De ideale bakery shop voor de snoepkont en breakfast liefhebber. Benieuwd wat deze unieke spot nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder!

Ms. Crumbs - By The Daily Dutchy
Ms. Crumbs – By The Daily Dutchy

Op de wallen vind je verschillende bakery shops, maar Ms. Crumbs steekt er met kop en staart zeker boven uit. De trendy en nette uitstaling doen het hem in de knusse zaak, met nog originele bakstenen muur. We like!

Ms. Crumbs focust zich op eerlijke producten van hoge kwaliteit. Zo worden de sandwiches en ontbijtjes vers gemaakt met de beste producten. Wij tippen dan ook graag de té leuke en lekkere  juicebar. De start van de dag om jouw vitamines binnen te krijgen. En een tegenluid op de Wallen als je het ons vraagt, tussen de wietrokende toeristen.

Toch zin in iets zoets bij de koffie? Dan ben je bij Ms. Crumbs ook aan het juiste adres. Zo vind je er naast healthy yoghurt met granola, ook verschillende taartjes en macarons. Het is niet voor niets een bakery store en zonder deze baksels doet het de naam niet ter ere.

Nice to know
De zaak Ms. Crumbs is in 2016 gestart door La Toya en haar vader. Zij hopen samen nog meer filialen te openen. En stiekem hopen wij dat dit ook gebeurt op een plek, waar zich minder toerisme bevindt. In de kleine maar comfy zaak kun je neerstrijken om te ontbijten of te lunchen, maar ook kun je koffie en lekkernijen to go meenemen tijdens jouw wandeling op de Wallen. Ideaal voor als Ms. Crumbs bijvoorbeeld druk bezocht wordt door de toeristen die deze spot ook gevonden hebben ;).

Good to know
Ms. Crumbs vind je aan de Ouderzijdse Achterburgwal nummer 122. Dagelijks zijn ze geopend vanaf 8.00 uur! Dus ook voor de vroege vogels is deze plek ideaal om te bezoeken.

Wanneer ga jij op bezoek bij Ms. Crumbs?

Bron beeld: The Daily Dutchy – Ms. Crumbs

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved


 

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.