In de Agenda | Cultureel festival Lepeltje Lepeltje

We love food en eindelijk gaat het foodtruckseizoen weer beginnen! Aan Lepeltje Lepeltje de eer. Op Bevrijdingsdag openen zij het eerste Foodtruck festival in Apeldoorn. Lepeltje Lepeltje heeft zich tevens uitgebreid. Dit jaar komen er weer nieuwe steden bij. Wil jij dit niet missen en weten of Lepeltje Lepeltje ook bij jou in de buurt komt? Lees dan snel verder!

Photography: @[637079573074337:0]

Lepeltje Lepeltje is een foodtruck festival die door het hele land rondtrekt gedurende het voorjaar. Dit jaar zijn ze in maar liefst acht steden te vinden. In elke stad die ze te vinden zijn blijven ze een heel weekend. Een heel weekend smullen dus! Lepeltje Lepeltje gaat het foodtruckseizoen openen op Bevrijdingsdag in Apeldoorn. Dus heb jij nog geen plannen voor 5 mei, dan is dit een hele goede optie!

Tientallen mobiele keukens serveren verse en ambachtelijke gerechten om je vingers bij op te eten. Naast alle heerlijke gerechten worden er uiteraard ook (speciaal)bieren en wijnen geserveerd. Het maakt niet uit of je vegetarisch, snackliefhebber of fijnproever bent, er is voor iedereen wel iets lekkers te vinden!

Het middelpunt van Lepeltje Lepeltje is het kleurrijke podium. Om er een lekker sfeertje in te brengen zullen hier bandjes en Dj’s de toon zetten. Er kan dus ook nog een dansje gewaagd worden. We like!

En dit is nog niet alles! Naast eten, drinken en fijne muziek is er ook een markt aanwezig. Hier zullen diverse creatieve en ambachtelijke producten te koop zijn. De producten verschillen van, mode tot interieur en van kunst tot vrije tijd. Er worden mooie en eerlijke producten verkocht, die door de marktkramers met passie en liefde voor het product worden verkocht.

Voor onze mini bezoekers zijn er speciale kinderprogramma’s. Hierin worden leerzame workshops, leuke theatervoorstellingen en gekke knutselactiviteiten gehouden. Ouders kunnen dus lekker genieten van een hapje en een drankje terwijl de kids het ook naar hun in hebben.

_DSC9884 - Niels de Vries

Good to know
Wil je weten of Lepeltje Lepeltje ook bij jou in de buurt komt? Hier een overzicht waar het foodfestival komend jaar te vinden is.

Apeldoorn: Bevrijdingsweekend
5 t/m 7 mei – Beekpark

Dordrecht: Hemelvaartsweekend
25 t/m 28 mei – Weizigtpark

Amersfoort: Pinksterweekend
2 t/m 5 juni – Burgemeester Brouwerplantsoen

Leiden
9 t/m 11 juni – Van der Werfpark

Utrecht
23 t/m 25 juni – Park Lepelenburg

Zwolle
29 juni t/m 2 juli – Ter Pelkwijkpark

Breda
25 t/m 27 augustus – Chassé Park (achter het theater)

Eindhoven
22 t/m 24 september – Anne Frankplantsoen

Lepeltje Lepeltje Zwolle 2016 vrijdag (highres) - 219 - Dennis Verduin

Ga jij ook genieten van een hapje en een drankje tijdens Lepeltje Lepeltje?

Dit artikel is geschreven door Raechel Chotoe

Bron: Lepeltje Lepeltje
Bron beeld: Lepeltje Lepeltje 
Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved