In de agenda: BIOLOGISCH FOODFESTIVAL AMSTERDAM EATS

We love food! Dat blijkt maar weer uit de vele hotspots en trends die wij bespreken op The Daily Dutchy. Ben jij ook gek op eten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou als foodlover! Amsterdam organiseert namelijk haar allereerste biologische indoor foodfestival, genaamd: Amsterdam Eats. We like! Nog leuker: het festival kun je gratis bezoeken en daar houden wij Nederlanders van. Lees snel verder welke dagen jij in je agenda vrij moet houden en wat er allemaal te beleven is op dit biofestival! eatingAls je naar buiten kijkt, dan denk je waarschijnlijk niet zo 1,2,3 aan een gezellig festival… Maar gelukkig is Amsterdam Eats een indoor festival, waarbij jij je regenlaarzen gewoon thuis kan laten!

Het festival is één en al gezelligheid gevuld met verschillende foodtrucks. Smaken verschillen, maar gelukkig vind je bij de verschillende eettentjes voor een ieder wat wils. Van de Italiaanse keuken tot de vertrouwde Hollandse keuken. En natuurlijk zijn alle producten die gebruikt worden 100% biologisch!

Natuurlijk heeft een festival pas het totaalplaatje als er ook goede muziek gedraaid wordt. En hier heeft Amsterdam Eats gelukkig ook aan gedacht. Elke avond wordt het festival namelijk afgesloten met de beste dj’s van Amsterdam. Zo kun je natuurlijk ook gezellig een borrel doen en je billen van de dansvloer dansen.

Good to know

Het festival kun je gratis op 2,3 en 4 oktober bezoeken in The Warehouse Elementenstraat 25 te Amsterdam. Je kunt er terecht om te lunchen of dineren, maar ook zijn er bijvoorbeeld kleine Aziatische snacks die perfect passen bij een gezellige borrel. Bekijk hier de Facebookpagina en zet je op aanwezig!

amsterdameatsGa jij dit gezellige Biologische foodfestival Amsterdam Eats bijwonen? 

Bron: Amsterdam Eats
Bron Beeld: Amsterdam Eats, Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.