In de Agenda |  Telefoonloos naar Georgie’s Wintergarten 2017

Dat festivals alleen leuk zijn in de zomer daar is Georgie het niet mee eens en wij moeten bekennen, dat een goed feestje ook gewoon in de winter kan. Ook dit jaar komt dit festival met haar Wintergarden. Ditmaal mobiel uit en moves aan. Ja je leest het goed… Koos mobielloos, want jouw smartphone is niet uitgenodigd!

Koos Telefoonloos

Georgie gooit het deze editie over een andere boeg en organiseert het eerste telefoon vrije festival. De organisatie verzoekt  iedereen zijn smartphone thuis te laten. Neem je hem toch mee naar het terrein dan zijn er speciale kluisjes waar deze achter slot en grendel gaat en je hem aan de eind van het festival weer kunt ophalen.

Positieve Isolatie

Volgens Georgie gaat het om samen zijn, nieuwe vriendschappen sluiten, dansen  maar vooral genieten van alles om je heen. Met deze vorm van verbanning van de smartphone probeert Geogie een festival neer te zetten die niet in het teken staat van social media, livestreams en stories, maar waarbij  een magische wereld wordt gecreëerd, afgesloten van de buitenwereld.

Bang om mensen kwijt te raken? Of geen mooie selfie te nemen met je nieuwe vrienden?

Uiteraard heeft de organisatie daar aan gedacht met oldschool verzamelplekken en photobooths.

Food, acts en line- up

Net zoals vorige edities zal het festivalterrein genoeg diversiteit bieden voor iedereen. Op deze magische plek vind je circusartiesten, theater, muziek en kunst. Opwarmen kan met gluwein of een heerlijke maaltijd van een van de foodtrucks.
Echter wie er komt draaien weet alleen Georgie zelf – de line-up is namelijk geheim!

18 November | Locatie

Op 18 november 2017 van 12:00 tot 23:00 zal Georgie haar wereld openstellen op een nieuwe locatie op het festivalterrein Westerweide aan de Wethouder van Essenweg in Amsterdam. Tickets kosten 45 euro zijn beschikbaar via georgies.nl

Zien wij jou ook op Georgie’s Wintergarten 2017?

Dit artikel is geschreven door Louise Secrève.

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.