In de agenda | Georgie’s Wundergarten – Lijst Georgie

Het zomerse festival seizoen is weer aangebroken en na een geslaagde Georgies Wintergarden is het weer de hoogste tijd om in het zonnetje te genieten van heerlijke muziek en prachtige mensen. Dit jaar organiseert Georgie’s haar festival met een politieke twist: Lijst Georgie, de politieke partij voor alle Georgianen. Benieuwd welke partij punten en er op de agenda staan en voor welke activiteiten er extra subsidie is aangevraagd? Lees dan snel verder!

Not just a Festival

Met Lijst Georgie wil Georgie iedereen oproepen zich aan het sluiten bij haar partij. Het doel van deze partij, haar eigen republiek: Wundergarten, Georgiaans Utopia. Met alle aanwezigen bouwen we samen aan een vredelievende wereld, waar kunst, liefde, vrijheid en extase heersen. Een wereld die draait om de echtheid van het leven, het sluiten van nieuwe vriendschappen en een verzamelplek voor alle avonturiers, romantici, filosofen, idealisten en paradijsvogels. De politieke zijstrap is overigens voor Georgie niets nieuws, zo nodigde de organisatie voorheen vluchtelingen uit en werden de afgelopen wintereditie mobiele telefoons en social media verbannen.

Partij Programma

Hoewel Georgies haar publiek graag verrast, heeft zij dit jaar via haar partij programma een aantal standpunten en plannen bekend gemaakt. Zo zijn de partijbanden aangescherpt met o.a. Sisyphos uit Berlijn, de geo-hippes van de Dutch Acid Family en Der Mädschenclub. Aan creativiteit geen gebrek, zo is er ook subsidie uitgetrokken voor de creatieve kunsten en een immens doolhof.

Ik stem Wundergarten
7 juli | Locatie

Op 7 juli 2018 zal Lijst Georgie plaatsvinden op Riekerhaven Amsterdam van 12:00 tot 23:00. Tickets in de vorm van stembiljetten zijn verkrijgbaar voor €39,50 voor een dagticket en €12,50 voor een nachtticket. Voor €50,- heb je een dag en nacht ticket, beschikbaar via georgies.nl

Zien wij jou ook op Georgie’s Wundergarten 2018?

Dit artikel is geschreven door Louise Secrève.

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.