In de agenda: Food Soul Festival

We love foodfestivals! Vandaag is het zover en gaat de eerste editie van Food Soul Festival 2016 in Amsterdam van start. Het moet één groot restaurant worden met de beste en lekkerste foodtrucks en soul vibes. Nog geen plannen gemaakt voor dit weekend en wil jij hierbij zijn? Lees dan snel verder!

hotdog

Een heerlijk foodfestival waar je bij wilt zijn!

Vrijdag start na een succesvolle reeks, het eerste Food Soul Festival van het nieuwe jaar in Amsterdam. Net als vorig jaar trappen ze af in de hoofdstad. Dit keer met een prachtige locatie met uitzicht op het IJ.

Het is vergelijkbaar met een soort indoor winter editie van de welbekende ”Rollende  Keukens”. Om je een beetje een idee te geven welke foodtrucks aanwezig zullen zijn, hier een kleine sellectie: De Pieper mobiel, Oesterkar, Saté Man, Brandt & Levie hotdogs en L’entrecôte mobile. Tevens zal voor de gelegenheid restaurant Staets een pop-up dessert restaurant verzorgen, wij kunnen niet wachten deze te bezoeken! Loopt het water je al in de mond?

Good to know
Het Food Soul festival gaat vrijdag 29 januari om 16.00 uur van start. FRIYAY! Kan je dan niet? Niet getreurd want het festival gaat lekker het hele weekend door t/m zondag 31 januari 23.00 uur. Waar? In de Kromhouthal (Gedempt Hamerkanaal 231) in A’dam Noord (overkant), makkelijk met het pontje te bereiken! Oh en het belangrijkste komt nog, de toegang is gratis! Dus je betaalt alleen voor de lekkernijen die je daar gezellig nuttigt. Zien we je daar?

food

Upcoming: Het Coffee festival! Wij van de Daily Dutchy zijn echte coffee lovers dus binnenkort meer hierover! Tevens komen er dit jaar meerdere heerlijke foodfestivals aan. Houd The Daily Dutchy in de gaten voor meer info.

Ga jij dit weekend een bezoek brengen aan het Food Soul Festival?

Dit artikel is geschreven door Tessa Slebos

Bron beeld: Pixabay

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved