In de Agenda | Pays d’Oc pop-up Wine Bar

Het historische pand Odeon wordt de komende 12 dagen gesierd door een pop-up wine bar: Pays d’Oc. Pays d’Oc heeft diverse soorten wijn te bieden, gemaakt van verschillende druivenrassen. De wijn is van zeer goede kwaliteit en is betaalbaar. Wij van The Daily Dutchy schromen niet om zo nu en dan te genieten van een glaasje wijn en wij raden dan ook zeker aan om de tijdelijke pop-up wine bar van Pays d’Oc te bezoeken. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!      

Het historische pand Odeon is een van onze favorieten. De komende 12 dagen is de eerste verdieping omgetoverd tot een gezellige wijnbar waarbij wijnliefhebbers hun geluk niet op kunnen. Met een breed scala aan diverse soorten wijn is Pays d’Oc een wijnbar met een van de breedste wijnkaarten.

Voor de echte wijnliefhebber

Voor wie nog niet bekend is met Pays d’Oc en een liefhebber is van wijn, kunnen wij je met zekerheid zeggen dat ook jij gaat genieten van deze tijdelijke pop-up wine bar. Pays d’Oc staat namelijk bekend om haar kwaliteit. Daarnaast biedt Pays d’Oc een breed scala aan diverse soorten wijn, gemaakt van verschillende druivenrassen. Je zal daarom niet gauw uitgekeken raken en de keuzes zijn eindeloos!

Geniet van het historische pand van Odeon

Het zeer uitgebreide menu van Impero Romano kan niets anders dan jou verblijden, dat is een ding dat zeker is. Er is keuze uit diverse specialiteiten voor een schappelijke prijs. De favoriet van het restaurant zelf is de welbekende tagliolini pasta met boter, salie en verse truffel geserveerd met Parmezaanse kaas. Voor de vleesliefhebbers kun je jezelf verwennen met een overheerlijke gebakken kalfsoester met parmaham en salie. Ook voor de echte vislierhebber is er keuze genoeg. Denk bijvoorbeeld aan een Toscaanse vissoep of de zeebaars in een korst van zeezout. Van deze gerechten ga je geheid watertanden!

Nice to know

Op de wijnkaart van Pays d’Oc vind je ook de topcuvées van de zogeheten ‘Collection 2017’. De Collection is een jaarlijks terugkerende erelijst waarbij de allerbeste wijnen die Pays d’Oc te bieden heeft zijn uitgelicht. Mocht je gek zijn op wijn, maar er nog niet heel erg bekend mee zijn, dan staan er dagelijks Pays d’OC IGP experts klaar om jou een stukje wijnkennis mee te geven.

Good to know

Helaas, het woord ‘pop-up’ zegt al genoeg. De pop-up wine bar van Pays d’Oc zal tijdelijk in het Odeon te bezoeken zijn. Van woensdag 1 november t/m zondag 12 november kun je al jouw fijne wijntjes gaan proeven bij deze wijnbar. De Zuid-Franse topwijnen van Pays d’Oc kun je al proeven voor maar liefst €4,50 per glas! De wijnbar is dagelijks geopend van 16.00 uur tot 23.00 uur. De Pays d’Oc pop-up wine bar zit mooi gelegen in het hart van Amsterdam, namelijk op Singel 460 te Amsterdam.

Wanneer ga jij de diverse soorten wijn proeven van Pays d’Oc?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved