In de agenda | Kannen & Kruiken 2019

Ruiken jullie dat ook? Het mooie weer begint er echt aan te komen en wij van The Daily Dutchy kunnen niet wachten! De leuke festivals en evenementen worden steeds meer bekend gemaakt en ondertussen staat ons agenda alweer bijna vol met evenementen die we zeker niet willen missen. Heb je nog een gaatje over? Dan moet je zeker naar Kannen & Kruiken, een speciaalbier – en wijnfestival die op vier plekken in Nederland gehouden wordt! 

Als er iets fijner is dan in de zomer nippen aan een glas wijn of speciaalbier, is het wel om dit te doen met soortgenoten om je heen. Voeg daar een leuke sfeer, aangename muziek en lokale keukens aan toe en je hebt Kannen & Kruiken. Dit jaar doet dit bekende festival voor het eerst vier steden aan: Zwolle, Amersfoort, Maastricht en nu ook Utrecht!

Kannen & Kruiken door heel Nederland!

In meerdere weekenden zal het speciaalbier- en wijnfestival plaatsvinden, op verschillende locaties in Nederland. Tijdens het festival kun je genieten van ambachtelijke bierbrouwers en vinologen die je helpen het beste drankje te kiezen. Daarbij zullen ook smakelijke maaltijden te koop zijn die perfect passen bij de inhoud van je glas en om het af te maken is er ook nog eens live muziek. Kortom; dat wordt heerlijk genieten!

Nice to know

Kannen & Kruiken is  nog bezig met het vullen van het beste programma en geven daarom iedereen een kans om nog mee te doen. Kun jij dus bijvoorbeeld leuk pingelen op een gitaar, ben je iemand met genoeg kennis over speciaalbier/ wijn of wil je de bezoekers verwennen met jouw kookkunsten? Op www.kannenkruiken.nl kun jij je aanmelden! Hoe leuk is het om hieraan bij te dragen?

Good to know

Het festival is in meerdere weekenden op verschillende locaties. Het eerste festival zal in Utrecht zijn in Park Oog in Al, op 30 mei tot en met 2 juni. Zwolle is als tweede aan de beurt in het Ter Pelkwijkpark, op 5 juli tot en met 7 juli. Amersfoort vindt plaats in het Burgermeester Brouwerplantsoen, op 8 augustus tot en met 11 augustus én Maastricht in Stadspark Tapijnkazerne op 6 september tot en met 8 september.

Wij hebben alles al goed in onze agenda gemarkeerd en gaan hier zeker naartoe. Kom maar door met je lekkere speciaalbier, lokaal eten en een toffe locatie!

Ga jij ook naar Kannen & Kruiken? 

Bron en beeld: Kannen en kruiken

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!